Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Zaoceánský hegemon nařídil hluchým, němým a slepým: Vsaďte na válku! Ukradněte ruské peníze - a dejte mi je! Prostředí pro teror. Spis Oděsa. Putinova velkorysá nabídka. Další nebude. Čekání na konečný gambit?

Zaoceánský hegemon nařídil hluchým, němým a slepým: Vsaďte na válku! Ukradněte ruské peníze - a dejte mi je! Prostředí pro teror. Spis Oděsa. Putinova velkorysá nabídka. Další nebude. Čekání na konečný gambit?

25.06.2024

Předčasný jásot: Volby nezměnily vůbec nic. Drobné posuny jaro nedělají. Fiala a Síkela: Dva v jednom. Migranti z Afriky a Asie brzy u také nás. Úkrok ANO, ODS v hlavním proudu. Korespondenční podvod to jen dotvrdí

Předčasný jásot: Volby nezměnily vůbec nic. Drobné posuny jaro nedělají. Fiala a Síkela:...

Tak na nás zase zaútočili: Omluvte i sníženou kvalitu zvuku. Jsou to bojové podmínky... Potřebujeme vůbec ústavu? Kdo se bojí Rajchla? Nula IQ vrchního cenzora. Ještě pořád je šance odvrátit katastrofu. Jadérka po celé naší vlasti

Tak na nás zase zaútočili: Omluvte i sníženou kvalitu zvuku. Jsou to bojové podmínky......

Na pořadu dne jeho dekolonizace: Západ měl prosperitu z drancování slabších. Ti však dnes sílí. Moskva ukazuje cestu na Donbasu. Stejně se osvobodí Katalánci a mnozí další. Řád bude založený na jiných pravidlech. Svobodu, nebo smrt!

Na pořadu dne jeho dekolonizace: Západ měl prosperitu z drancování slabších. Ti však dnes...

Vládní mafie se s tím už nepáře: Příprava volebních podvodů jede na plný plyn. Kdy Andrej zfialoví? Turek? Ne, espresso bez. Proč nechávají Konečnou? Hlavní strach? Rajchl! Zábava a zakrývání. Přepočítají se?

Vládní mafie se s tím už nepáře: Příprava volebních podvodů jede na plný plyn. Kdy Andrej...

Hodiny Soudného dne: Jen devadesát vteřin do Armagedonu.  Jen jeden ví, kdy to doopravdy přijde. Zbytek jsou jen spekulace. Je něco mnohem horšího než technologie. A toho se bojí jen málokdo. Je v tom klíč?

Hodiny Soudného dne: Jen devadesát vteřin do Armagedonu. Jen jeden ví, kdy to doopravdy...

Manželka Zelenského obchoduje s dětmi: Jak jinak než skrze neziskovky. Dodávky pedofilům a na orgány k transplantaci. Péčí Zelenské zmizelo již na 50 000 dětí. Prodávají celé dětské domovy. A mají na Západě imunitu...

Manželka Zelenského obchoduje s dětmi: Jak jinak než skrze neziskovky. Dodávky pedofilům...

Orbán odmítá obětovat maďarskou krev: Nezodpovědní a hazardéři spěchají k válce. Zblázněný strojvůdce ve vlaku bez brzd. Jak zastavit tohle šílenství? Jaspersovo varování. Katastrofa 21.0 před námi? Kde zůstal rozum?

Orbán odmítá obětovat maďarskou krev: Nezodpovědní a hazardéři spěchají k válce. Zblázněný...

Další zelený podraz: K čemu slouží renaturační zákon? Rakousko rozhodlo proti vlastní vůli. Co my a Slováci? Politici chránící lokaje. Na lid se dávno nehledí? Slovo mají zemědělci. Vyrazí do ulic s ještě větší rasancí?

Další zelený podraz: K čemu slouží renaturační zákon? Rakousko rozhodlo proti vlastní...

Hra skončila: Pevné spojenectví mezi Moskvou a Pchjongjangem. Rusko a Severní Korea vytvořily první vojenský jaderný blok mimo NATO. Vstoupí vojáci KLDR na Donbas? Tmavá místnost pro boj s USA. Co dohodl Putin v Hanoji?

Hra skončila: Pevné spojenectví mezi Moskvou a Pchjongjangem. Rusko a Severní Korea vytvořily...

Tomio zklamaný i odhodlaný: Jedině SPD trvá na referendu o vystoupení z EU. Platí stále přesvědčení, že máme odejít také z NATO? Sto tisíc hlasů PRO a Svobodných už nesmí propadnout. Jak na to? Chce Okamura opravdu vládnout?

Tomio zklamaný i odhodlaný: Jedině SPD trvá na referendu o vystoupení z EU. Platí stále...

Ruská flotila na Kubě: Zirkonem lze od Američanů získat více, než jen dobrým slovem. Britové nemají systém obrany ani peníze. Fregata Gorškov i ponorka Kazaň mohou nést jaderné zbraně. Zchladí to válečné štváče na Západě?

Ruská flotila na Kubě: Zirkonem lze od Američanů získat více, než jen dobrým slovem. Britové...

Takzvaná umělá inteligence: Sedm ku třem že zničí lidstvo? Jen blázen by se toho nebál. V panice utíkají sami autoři. Hrozba strmě roste. Petice a varování. Čím dál více tajností. Jak halucinují chatboti? Dřímota rodí monstra

Takzvaná umělá inteligence: Sedm ku třem že zničí lidstvo? Jen blázen by se toho nebál....

Fraška ve Švýcarsku: Mírový summit na podporu války. Jen další prachy pro zbrojaře a Zelenského korupční mafii. Země mimo Západ účet bez hostinského nepodepsaly. Už se vás nebojíme! G7? Ani ne čtvrtina! Vynález zkázy 2.0

Fraška ve Švýcarsku: Mírový summit na podporu války. Jen další prachy pro zbrojaře a Zelenského...

Mimořádně nebezpečný (tento) svět: Aby se s korespondenčním hlasováním nepřepočítali: Stále se stmívá? Svatoš na výhrůžky nedá. Vraždění na FF UK: Stále více otazníků. Motoristé se Šlachtou: Zase jen další klam? Vzpoura je možná! Nebesa vždycky překvapí

Mimořádně nebezpečný (tento) svět: Aby se s korespondenčním hlasováním nepřepočítali:...

1 2 3 4 5 ... 397
Na začátek stránky